Κοινωνία

Τέμπη-Φοιτητής από τους Λειψούς: Έτσι έσωσα μάνα και μωρό μέσα από το βαγόνι

 20χρονος φοιτητής από τους Λειψούς, Μιχάλης Κλάψης, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο βαγόνι 3 λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. 

Όπως είπε ο ίδιος, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν καλά, έσπευσε να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μια μητέρα, που τη στιγμή της σύγκρουσης τάϊζε το μωρό της, το έχασε και ευτυχώς το βρήκα ζωντανό κάτω από το κάθισμά μου» αναφέρει.

Η κατάσταση στο βαγόνι ήταν αποπνικτική λόγω των καπνών. Ο Μιχάλης, αφού κατάφερε να βγάλει από το βαγόνι τη μητέρα και το μωρό από ένα σπασμένο τζάμι, επέστρεψε και κατάφερε να απεγκλωβίσει μία ακόμα κοπέλα που οι λαμαρίνες είχαν σκεπάσει το μισό της σώμα, μαζί με το αγόρι της που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

«Όταν βγήκα έξω και είδα την εικόνα τότε κατάλαβα το μέγεθος της καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η εικόνα των νεκρών και οι κραυγές δεν θα φύγουν από τη μνήμη του.

Ακούστε το ηχητικό: 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...