Κοινωνία

Κραυγή αγωνίας από συγγενείς: Στα social media αναζητούν τους αγαπημένους τους που αγνοούνται στα Τέμπη- Δείτε τις αναρτήσεις

Καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για την εύρεση αγνοούμενων, τον γύρο των social media κάνουν αναρτήσεις φίλων και συγγενών που αναζητούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παράλληλα, ζητούν πληροφορίες σχετικά με το εάν κάποιος ή κάποια είδε ή άκουσε κάτι για τους δικούς τους ανθρώπους. 

Σημειώνεται πως οι αγνοούμενοι στο σύνολό τους είναι άτομα νεαρής ηλικίας, καθώς στην αμαξοστοιχία Inter City 62 επέβαιναν δεκάδες φοιτητές που επέστρεφαν στις σχολές τους μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε τις αναρτήσεις: 

Στους 43 οι νεκροί

Στους 43 έχουν φτάσει οι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ η Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση σε 43 σορούς, που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και στην πλειοψηφία τους αφορούν νέα παιδιά με εκτιμώμενη ηλικία 20-30 ετών.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία λήψης 53 δειγμάτων DNA από συγγενείς που αναζητούν ακόμα τους δικούς τους στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα δείγματα παρέλαβαν ιατροδικαστές και θα σταλούν στη Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα.

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα 53 δείγματα DNA ανθρώπων που δεν έχουν βρει τα συγγενικά τους πρόσωπα μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη αναμένεται να να βγουν την Πέμπτη (02.03.2023).

Πρόκειται για 53 περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι άνθρωποι τους, τα παιδιά τους, οι γονείς τους, οι οποίοι ταξίδευαν με την συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ