Κοινωνία

Λάρισα: Κλέφτες παρέσυραν τη μπάρα των διοδίων - Ποιές είναι οι δύο γυναίκες που δρούσαν στην πόλη

Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, περίπτωση κλοπής και περίπτωση απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, καθώς και σε βάρος άγνωστης, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, κατά περίπτωση, για κλοπή, απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές (16-02-2023) το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών στη Λάρισα, όπου οι δράστιδες προσέγγισαν δύο ηλικιωμένες Ελληνίδες και αφαίρεσαν, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την μία παθούσα, ενώ παράλληλα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία ακόμη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την δεύτερη παθούσα, ανεπιτυχώς.

Ακολούθως, οι δύο δράστιδες επιβιβάστηκαν στο όχημα, στο οποίο τις ανέμενε ο τρίτος δράστης και διέφυγαν. Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε στην πόλη της Λάρισας, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, διέφυγαν, προκαλώντας φθορές σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, καθώς και σε μπάρα σταθμού διοδίων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...