Κοινωνία

Κολωνός: Συνθήματα στο γραφείο του γιατρού έγραψαν άγνωστοι

Μεταξύ των Ελλήνων είναι και ένας δερματολόγος, πολύτεκνος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως “βιαστής” και “παιδόφιλος”, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά του σε νεαρά κορίτσια.

Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό” τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.

Παράλληλα, στο “μικροσκόπιο” μπαίνουν και τα σχόλια των ασθενών του στο διαδίκτυο, όπου οι κριτικές είναι ιδιαίτερα αρνητικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του γιατρού και των άλλλων τεσσάρων, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στις 3 Φεβρουαρίου.

Το ανήλικο κορίτσι έδωσε νέα στοιχεία για τους ανθρώπους που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Σε κάποιους από αυτούς αναφέρθηκε με ονόματα και διευθύνσεις, ενώ σε κάποιους άλλους περιέγραψε τους χώρους που πήγαινε και αναγνώρισε έπειτα τους δράστες σε φωτογραφίες, κάτι που έκανε γνωστό και ο δικηγόρος της μητέρας της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε όλα την πήγαινε ο ίδιος ο Μίχος.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να συγκεντρώσουν και να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και έτσι έφτασαν στις πέντε νεες συλλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 50χρονος δερματολόγος είναι πατέρας πέντε παιδιών από δύο γάμους και κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους μίλησε το newsit.gr, κάνουν λόγο για έναν καλό γιατρό και ότι όλοι τους έχουν πέσει από τα σύννεφα. Ωστόσο τα στόματα τώρα ανοίγουν.

Αύριο Παρασκευή (17.02.2023) ο δερματολόγος, ο 50χρονος Πακιστανός και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες (δυο Έλληνες, 65 και 44 ετών και άλλος ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής 23 ετών) θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν, την ώρα που τους βαραίνει η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συνολικά μέχρι τώρα οι συλλήψεις είναι 15 των δραστων που κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης και την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να συνεχίζουν την προσπάθειά τους προκειμένου να βρεθούν και άλλοι δράστες ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων και μαστροπείας του ανήλικου παιδιού, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...