Κοινωνία

Κολωνός: Σύλληψη 33χρονου – Είχε ξυλοκοπήσει γάτα μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με καταγγελία 43χρονης, ο κατηγορούμενος κακοποίησε γάτα, στην περιοχή του Κολωνού, χτυπώντας τη με πέτρα, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε τη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, έχοντας στην κατοχή του την πέτρα, σύμφωνα με την ερτ. 

Η 43χρονη πήγε αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου.

Το περιστατικό ανέδειξε η ομάδα εθελοντών φιλόζωων “Empty the cages” δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή της φρικαλεότητας, αναζητώντας πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης τετράποδων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 33χρονος, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, τα άφηνε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού. Επειτα από αυτοψία στο κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κουφάρια νεκρών ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...