Κοινωνία

Απόστολος Τσιτσούλης: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ3

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία εξήντα ετών ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ3 Απόστολος Τσιτσούλης. Ο επί σειρά ετών σκηνοθέτης του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός, το πρωί του Σαββάτου, από το γιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έγινε γνωστό και όπως και ο ίδιος ο Α. Τσιτσούλης είχε αναφέρει χθες σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τον ταλαιπωρούσε έντονα μια ίωση και λάμβανε αντιπυρετικά και βιταμίνες για να την αντιμετωπίσει, ενώ δήλωνε ότι η κατάσταση της υγείας του, εξαιτίας αυτής της ίωσης, δεν ήταν καλή. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στα Κοιμητήρια της Θέρμης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...