Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Νεκροί οι δυο οδηγοί στο σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά

Νεότερη ενημέρωση

Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης με δυο νεκρούς και δυο γυναίκες σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Μεσαράς και στον δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17.30 το Σάββατο και σύμφωνα με το cretalive ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ και ένα αγροτικό αυτοκίνητο τα οποία είχαν αμφότερα δυο επιβαίνοντες.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τις συνοδηγούς των δύο οχημάτων που είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής  για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χωρίς τις αισθήσεις τους! Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, οι δύο άνδρες δεν μπόρεσαν να κρατηθούν στη ζωή. 

Αρχικό κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες στο δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη της Κρήτης, με τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού των οδηγών.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5:30μμ και σε αυτό ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και ένα αγροτικό.

Και τα δύο οχήματα είχαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από δύο επιβαίνοντες.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους συνοδηγούς των δύο οχημάτων που είχαν τραυματιστεί, ενώ αυτή την ώρα η Πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών, οι οποίοι είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...