αδέσποτα σκυλιά
Κοινωνία

Ηλεία: Ζευγάρι βίωσε τον απόλυτο τρόμο από επίθεση αδέσποτων

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τον Αμπελόκαμπο Ηλείας ξεκίνησε τη βόλτα του όπως κάθε συνηθισμένη ημέρα, μέχρι που συνάντησαν αγέλη περίπου 6-7 σκυλιών, πιθανότατα αδέσποτων, στην κεντρική πλατεία του χωριού, καταφέρνοντας να γλιτώσουν από την επικίνδυνη αυτή κατάσταση χάρη στην έγκαιρη επέμβαση συμπολίτισσάς τους που αποδείχθηκε παραπάνω από σωτήρια.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, ο εφημέριος της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Αμπελοκάμπου π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Ιωάννα Ζαφειροπούλου, κατά τη διάρκεια του καθημερινού τους περιπάτου και περίπου στις 14:20 της περασμένης Κυριακής έπεσαν «θύματα επίθεσης» από αγέλη σκύλων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Παρότι το ζευγάρι δεν τους έδωσε αρχικά σημασία και συνέχισε την πορεία του χωρίς να τα ενοχλήσει εκτιμώντας πως δε θα κάνουν επίθεση, αντ’ αυτού ένα από αυτά όρμησε προς τον ιερέα, δαγκώνοντάς του το ράσο και προσπαθώντας να του κάνει κακό.

Η σωτήρια επέμβαση συντοπίτισσας

Όπως περιέγραψε το ζευγάρι στο patrisnews, το αίσθημα του φόβου εκείνη τη στιγμή τους είχε κατακλύσει και το μόνο που περνούσε από το μυαλό τους ήταν το πώς θα γλιτώσουν από τα σκυλιά δίχως να πάθουν κακό. Ωστόσο, μια συγχωριανή τους που βρισκόταν κοντά και καθάριζε έξω από την περιουσία της, είδε την επίθεση των σκυλιών στο ηλικιωμένο ζευγάρι και με δυνατή φωνή και το σκουπόξυλό της κατάφερε να τα τρομάξει και να τα τρέψει σε φυγή, γλιτώνοντας από τα χειρότερα το ανδρόγυνο.

Κλεισμένη σπίτι και φοβισμένη!

Οι καθημερινές βόλτες αποτελούσαν την καλύτερη «διέξοδο» για την κ. Ζαφειροπούλου, αφού προβλήματά υγείας την έχουν καθηλώσει εδώ και αρκετό διάστημα σε αναπηρικό καροτσάκι. Ωστόσο, πλέον αυτές οι στιγμές «ελευθερίας» και «ξεγνοιασιάς» που της πρόσφεραν οι βόλτες έχουν αντικατασταθεί από το αίσθημα φόβου, με την ίδια να προτιμά να μένει κλεισμένη σπίτι της για να μην βιώσει ξανά ανάλογο περιστατικό.

 

GALLERY

 Η αίτηση του ιερέα στο δήμο για περισυλλογή των πιθανότατα αδέσποτων σκυλιών.
Τον φόβο της να βγει έξω από το σπίτι και τις σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό της, αποκάλυψε η Ιωάννα Ζαφειροπούλου.
Σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προχώρησε ο π. Χαράλαμπος, που όντας ιδιοκτήτης σκυλιών δεν περίμενε την επίθεση και τρομοκρατήθηκε περισσότερο για τη σύζυγό του..
Κλεισμένο στο σπίτι του τις τελευταίες τέσσερις μέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι, τρομοκρατημένο από αυτό που του συνέβη.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...