Κοινωνία

Φρίκη στην Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε ότι οι γονείς της κακοποίησαν σεξουαλικά το 9 μηνών μωρό της

Σοκάρει η καταγγελία μιας νεαρής μητέρας στην Πάτρα, η οποία την Κυριακή πήγε στο «Καραμανδάνειο» και είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι το μωρό της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους ίδιους της τους γονείς.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ ανέφεραν μάλιστα ότι μετά από λίγη ώρα η μητέρα ήθελε να πάρει το μωρό από το νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν νοσηλεία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αφυδατωμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί και για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελίας που έκανε η μητέρα.

Σύμφωμα με το ρεπορτάζ, η μητέρα στη συνέχεια προσπάθησε να τα «μαζέψει», ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών θα συνεχιστεί και το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ταυτόχρονα, ερευνάται από τους αστυνομικούς το κατά πόσο αληθεύει η καταγγελία της μητέρας. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...