Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κολωνός: Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν με τον μαστροπό παιδεραστή για τη 12χρονη (βίντεο)

Χειροπιαστή απόδειξη κοινωνικής παθογένειας είναι ο μεγάλος αριθμός των ανθρωπόμορφων πλασμάτων που επικοινώνησαν με τον 53χρονο παιδεραστή μαστροπό που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι.

Μέσω των ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και «πουλούσε» τη 12χρονη δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, επικοινώνησαν μαζί του πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν της χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Δέκα άτομα στο μικροσκόπιο

Ο 53χρονος «είχε ένα παιδάκι, άρα εδώ μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο είχε αναρτήσει σε δεκάδες προφίλ, πωλούσε εικόνες κι έλεγε στη συνέχεια ότι όποιος θέλει να συνευρεθεί μαζί του, μπορεί, έναντι αμοιβής την οποία συμφωνούσε στην πορεία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Μανώλης Σφακιανάκης, ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

O 53χρονος κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφιλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 – 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Ήδη ένας εξ αυτών, 42χρονος παντρεμένος, τον οποίο και φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη, έχει συλληφθεί βάση εντάλματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνένοχοι, δεν γλιτώνουν

«Όποιος συνευρέθηκε με το κορίτσι είναι θέμα ημέρων να βρεθεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Είναι όλα καταγεγραμμένα, ό, τι και να σβήσουν τώρα, ό, τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι καταγεγραμμένα και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα κελαηδήσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών του 53χρονου, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν και στην ταυτοποίηση των υπόλοιπων 10 προσώπων που φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την ανήλικη.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλοι περίπου 200 που εν δυνάμει θα βίαζαν ένα παιδί -ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο- και αυτό είναι κάτι που εκτός από αποτροπιασμό γεννά τρόμο και βαθιά ανησυχία για τα αντανακλαστικά, τις προτεραιότητες και τη λειτουργία της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...