Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άγρια δολοφονία άνδρα στα Πετράλωνα - Βρέθηκαν 14 σφαίρες

Νεότερη ενημέρωση

Δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/8) στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχει συλλέξει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κάνουν λόγο για ενέδρα από δύο άτομα στη θέα των οποίων το θύμα επιχείρησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει. Στο σημείο έχουν βρεθεί τουλάχιστον 14 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, αρκετές βολίδες έχουν καρφωθεί σε σταθμευμένα οχήματα δείγμα του ότι οι δράστες πυροβολούσαν σχεδόν στα τυφλά με σκοπό να πετύχουν το θύμα τους πριν αυτό διαφύγει.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι πάνω του βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό (σ.σ. 5.000 ευρώ περίπου) κάτι που παραπέμπει σε δοσοληψία. Ωστόσο, οι δράστες δεν πήραν τα χρήματα, είτε γιατί δεν γνώριζαν ότι θα έχει πάνω του είτε γιατί βιάστηκαν να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «σκανάρουν» στα Πετράλωνα αναζητώντας τυχόν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Άγρια νύχτα στα Πετράλωνα, καθώς ένας άνδρας δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες από αγνώστους που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα. Μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο βρήκε τον άνδρα που δολοφονήθηκε να κείτεται νεκρός στην οδό Αλκμήνης 107.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα και όταν αυτό εμφανίστηκε «άδειασαν» επάνω του ένα 9άρι πιστόλι. Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ η ταυτότητα του θύματος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Το συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Newsbomb.gr, οι σφαίρες χτύπησαν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η ΕΛΑΣ αναζητά πλέον την ταυτότητα του θύματος, έχοντας στα χέρια της ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ «τρέχε» η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως είναι λογικό, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι από το συμβάν. «Δεν έχει συμβεί εδώ κάτι ανάλογο ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος κάτοικος, άκουσε πυροβολισμούς και πρόλαβε να δει δυο άνδρες να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο. Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν είδε ούτε το θύμα, ούτε γνωρίζει κάτι για την ταυτότητά του.

Αρχικό κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες πρωινές ώρες σήμερα στα Πετράλωνα, στην οδό Αλκμήνης, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και και τραυμάτισαν θανάσιμα άνδρα.

Γείτονες στην περιοχή άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας για να δουν τι συμβαίνει είδαν τον άνδρα νεκρό στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές οι δράστες είναι πιθανότατα δύο. Το θύμα φέρεται να συζητούσε μαζί τους πριν βγάλουν το όπλο και πυροβολήσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες τον πυροβόλησαν, το θύμα επιχείρησε να ξεφύγει και οι δράστες συνέχισαν τους πυροβολισμούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες διέφυγαν πεζή, ενώ ερευνάται αν υπήρχε όχημα διαφυγής σε κοντινό σημείο.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα δεν έχει ταυτοποιηθεί προς το παρόν. Επάνω του βρέθηκαν 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε επάνω του όπλο.

Στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...