Κοινωνία

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Εισαγγελική έρευνα για τον 98χρονο που κακοποιήθηκε

Ο εισαγγελέας Ποινικής δίωξης, Γιάννης Μητσιόπουλος ζήτησε να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της «παράνομης κατακράτησης» και της «παράνομης βίας».

Ακόμη, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ζήτησε να προσκομιστεί η έκθεση του αρμόδιου επιθεωρητή υγείας κι αν έχει γίνει ΕΔΕ.

Η έρευνα ανατέθηκε σε πταισματοδίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιογράφου, Νίκου Ασλανίδη νοσηλευτές χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα του, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ωστόσο, το νοσοκομείο από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του χθες, υποστήριξε ότι ο ηλικιωμένος ήταν «ιδιαίτερα ανήσυχος» και προκειμένου να μην πέσει «τοποθετήθηκε το συνηθισμένο κιγκλίδωμα προκειμένου να αποφευχθεί πτώση του και λόγω της έντονα επαναλαμβανόμενης προσπάθειας αφαίρεσης των καθετήρων από τον ίδιο περιορίστηκαν με ατραυματικούς ιμάντες τα άνω άκρα του για να αποφευχθεί ο αυτοτραυματισμός του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...