Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αλεποχώρι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ο 70χρονος που πυροβόλησε τα δύο παιδιά

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται, υπέθεσε ότι πρόκειται για κλέφτες και με την καραμπίνα άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή για απολογία

«Τα παιδιά μπήκαν στην αυλή για παιχνίδι»

«Τα παιδιά αυτά μπήκαν προφανώς για παιχνίδι μέσα. Και ο άνθρωπος αυτός έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε» ανέφερε ο θείος του 16χρονου, που έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

«Ζει μόνος του ο 70χρονος. Έχει παιδιά αλλά ζει μόνος του. Οι γονείς έλειπαν για δουλειά στην Αθήνα. Ήταν γείτονες οι οποίοι βοήθησαν την όλη κατάσταση. Πυροβόλησε τα παιδιά, ήρθαν ασθενοφόρα και το ένα παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο», περιγράφει ο θείος του 16χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με ενοχλούσαν»

Στην αρχική του κατάθεση, σύμφωνα με το protothema.gr, ο 70χρονος υποστήριξε πως τα παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο του ήταν πάνω από τέσσερα, ενώ δεν έπεισε τους αστυνομικούς και ο ισχυρισμός του πως είχαν πρόθεση να κλέψουν.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς χρησιμοποίησε φυσίγγια μικρής ισχύος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

O 70χρονος αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι της Ευελπίδων και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα αναβαθμίσει την κατηγορία σε βάρος του.

O 70χρονος από την πλευρά του, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των παιδιών ενώ ανέφερε πως τον ενοχλούσαν στο παρελθόν, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει βρει σχετική καταγγελία στο αρχείο της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...