Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μεσσήνη: Για οικονομικές διαφορές έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του ο 50χρονος

Με κίνητρο τις οικονομικές τους διαφορές φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του ο 50χρονος από την Μεσσήνη που έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη που κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι.

Οι δυό τους είχαν χωρίσει τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Το τελευταίο διάστημα έμεναν ξανά μαζί λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση τους ήταν τυπική και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Το νέο σοκαριστικό συμβάν επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Μεσσήνη και στην ευρύτερη περιοχή. Ενας 50χρονος έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της και την έλουσε με καυστικό υγρό. Το φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ανάληψη στην Μεσσήνη και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος με σκοπό να παραπλανήσει τους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που έκανε την επίθεση, επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και κινδυνεύει να χάσει την όραση από το ένα μάτι της. Αν και ζήτησε να τη δει, εκείνη δεν θέλησε. Λίγη ώρα αργότερα προσήχθη και τελικά συνελήφθη ως ο υπαίτιος της επίθεσης.

Μεσσήνη: Πώς έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της και την πίεζε να τα ξαναβρούν, κάτι που η 49χρονη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να την εκδικηθεί. Εκείνο το ξημέρωμα (σ.σ. Τετάρτη 10/8) ξύπνησε νωρίτερα από τη 49χρονη και αφού της είπε ότι θα πήγαινε δρομολόγιο, καθώς εργάζεται σε μεταφορική εταιρεία, έφυγε από το σπίτι. Αμέσως κατευθύνθηκε προς το καθαριστήριο ρούχων που εργάζονταν η πρώην σύζυγός του. Εκείνη έφτασε στο κατάστημα περί τις 4:30 τα ξημερώματα.

Ο 50χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και είχε νοικιάσει αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά της, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και της έριξε στο πρόσωπο το καυστικό υγρό, υδροχλωρικό οξύ που αγόρασε από σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας την 49χρονη βαριά τραυματισμένη, να σφαδάζει από τους πόνους.

Οπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει ένα πανί με υγρό στο πρόσωπο. Οταν δεν τα κατάφερε, της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική καθώς υπέστη σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά, κινδυνεύει η όρασή της.

Μέχρι χθες αργά το βράδυ αναζητούνταν ο ύποπτος, ο οποίος τελικά συνελήφθη, και πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας. Ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε υδροχλωρικό οξύ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς, πως είχαν οικονομικές διαφορές με την 49χρονη. Οι δύο τους, είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και χώρισαν πριν από πέντε χρόνια. Όμως η 49χρονη που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα είχε συγκατοικήσει και πάλι με τον πρώην άνδρα της, ενώ είχε προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της με νέο σύντροφο.

Οι Αρχές είχαν αποκλείσει εξ αρχής το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας και είχαν επικεντρωθεί στο περιβάλλον της γυναίκας από την πρώτη στιγμή, με τις υποψίες να πέφτουν στον πρώην σύντροφό της. Η άνανδρη επίθεση έλαβε χώρα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η 49χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Φτάνοντας έξω από την πόρτα, δέχτηκε την επίθεση από τον 50χρονο, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή κι αναζητούνταν μέχρι της σύλληψής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...