Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φρίκη στο Περιστέρι: 17χρονη βρέθηκε νεκρή- Αναζητείται ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφός της

Νεότερη ενημέρωση

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 17χρονης κοπέλας μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν τον νεαρό Πακιστανό φίλο της καθώς το πρόσωπο αυτό, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, προκειμένου να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

Όμως ο νεαρός αλλοδαπός, από χθες το βράδυ είναι εξαφανισμένος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει απο την Αθήνα καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει τον αδερφό του για τις κινήσεις του.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μεταξύ της 17χρονης και του Πακιστανού με τα πρώτα στοιχεία να εκφράζουν υπόνοιες για ασφυκτικό θάνατο.

Όμως η νεκροψία του ιατροδικαστή που έφθασε στο σημείο περιπλέκει τα πράγματα και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Και αυτό γιατί ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη ασφυκτικού θανάτου παρά μόνο μώλωπες στα χέρια, ένδειξη ότι υπήρξε πάλη μεταξύ της κοπέλας και του εξαφανισμένου Πακιστανού. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, περιμένουν τη νεκροτομή αλλα και τη μαρτυρία του Πακιστανού για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Προηγούμενη ενημέρωση

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο του κοριτσιού. και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενισχύεται.

Αρχικό κείμενο

Μία συγκλονιστική υπόθεση φαίνεται πως εκτυλίσσεται στο Περιστέρι καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή μία 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε  από την μητέρα της και την αδελφή της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Ραχώβης.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ