Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κόρινθος: Εκτός κινδύνου η 9χρονη που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 11χρονο αδελφό της

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτραςη 9χρονη, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 11χρονος αδελφός της, στην κοινότητα Ζάχολη, της δυτικής Κορινθίας.

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, νοσηλεύεται με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι η 9χρονη από το Δερβένι στην Κόρινθο, η οποία πυροβολήθηκε, κατά λάθος, από τον 11χρονο αδερφό της. 

Όλα όσα συνέβηαν στις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής (31/07) σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι, όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους.

Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με το thebest.gr, ενώ τα παιδιά έπαιζαν, το 11χρονο αγόρι πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν στο χωράφι (πιθανόν σε αποθήκη) με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, άθελά του, το κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο ανήκει στον παππού του.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας και των τοπικών υγειονομικών Αρχών ήταν άμεση. Σημειώνεται πως ο πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκων, αλλά με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...