Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκιδική: Αγνοούνται τρεις λουόμενοι - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Μεγάλη κινητοποίηση στη Χαλκιδική, καθώς στήθηκε επιχείρηση έρευνας για την ανεύρεση τριών λουόμενων που αγνοούνται από το απόγευμα. Οι τρεις άνθρωποι έκαναν μπάνιο σε παραλία στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, όταν τα ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν και σταδιακά χάθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπόλοιπων.

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha. Άμεσα σκάφη του Λιμενικού ξεκίνησαν την επιχείρηση για την ανεύρεση των αγνοούμενων, στην οποία συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ιδιωτικά σκάφη από την πλευρά της θάλασσας.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Ποσείδι, και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr ο ένας εκ των τριών βρέθηκε λίγη ώρα πριν τις 19:00 και ήταν καλά στην υγεία του.

Εντοπίστηκε ο ένας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 μ.μ., όπου και τον μετέφεραν στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για τρία νέα παιδιά, που οι ηλικίες του κυμαίνονται από 20 έως 23 έτη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θεμελή Ιερισσιώτη στο σημείο επιχειρούν επί θαλάσσης για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών, ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Aεροπορίας και ένα ψαροκάικο.

«Ο ένας βρέθηκε άμεσα και τον περισυνέλλεξε σκάφος του Λιμενικού. Είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι έρευνες δεν σταματούν. Ψάχνουμε για τ’ άλλα δύο παιδιά. Ουσιαστικά κολυμπούσαν και μετά… «χάθηκαν». Στην Μύτη του Ποσείδι, επειδή τα κύματα είναι ορμητικά και τα ρεύματα στο σημείο αρκετά ισχυρά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε χρόνο για τον εντοπισμό τους. Ελπίζουμε να μην τους έχουν παρασύρει αρκετά μακριά» τονίζει στο GRTimes.gr ο Θεμελής Ιερισσιώτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ