Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κάρυστος: Διαψεύδεται πως βρέθηκε η σορός του 41χρονου ψαροντουφεκά

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης (31/5) στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Ντόρο, ανοιχτά της Καρύστου, στην Εύβοια.

Ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στο evima.gr δήλωσε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41 χρόνου ψαροντουφεκά βρίσκονται σε εξέλιξη από τις λιμενικές αρχές και διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τον εντοπισμό του 41χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ο 42χρονος αναζητείται από χθες στις 9 το βράδυ καθώς είχε βουτήξει στη νότια πλευρά της βραχονησίδας όπου και βρέθηκε το ψαροντούφεκο στο βυθό στην Κάρυστο στην θαλάσσια περιοχή της βραχονησίδας Κάβο Μαντέλο.

Σύμφωνα με το eviatop στο σημείο ο αγνοούμενος ψάρευε με δύο ακόμα φίλους, οι οποίοι και ειδοποίησαν το λιμενικό όταν δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Χθες το βράδυ σηκώθηκε ελικόπτερο και στις αναζητήσεις συμμετέχουν λιμενικό, βατραχάνθρωποι και ιδιώτες. Μέχρι στιγμής οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Ο 42χρονος είναι κάτοικος Καρύστου, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ