Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Σημαντικές εξελίξεις-Εντοπίστηκε αυτός που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, οι Αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο στον οποίο η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας είχε καταφύγει αρκετές φορές και ζητούσε βοήθεια προκειμένου να σβήνει τα ίχνη της στο διαδίκτυο. Πρόκειται για επαγγελματία τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Εκείνο το οποίο έχει προκύψει και είναι άκρως ενδιαφέρον είναι ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών και οι τοπικές Αρχές έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος. “Ο άνθρωπος αυτός προφανώς και θα καταθέσει στις Αρχές” πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο του mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...