Κοινωνία

Κόρινθος: Έστησε ενέδρα στην πρώην του και ξυλοκόπησε τον αντίζηλό του

Ενέδρα έξω από το σπίτι της 30χρονης πρώην συντρόφου του στο Ξυλόκαστρο είχε στήσει ένας 33χρονος, που δεν μπορούσε να «χωνέψει» με τίποτα ότι τον χώρισε και έκανε δεσμό με έναν άλλον άνδρα, τον οποίο δεν δίστασε να ξυλοφορτώσει, τα ξημερώματα της Τετάρτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις η 30χρονη και ο νέος σύντροφός της άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού της και μπήκαν μέσα, ο τυφλωμένος από ζήλια πρώην εραστής έγινε... «ταύρος εν υαλοπωλείω», καθώς έσπασε την πόρτα, όρμησε μέσα και άρχισε να χτυπάει ανελέητα τον άτυχο 32χρονο αντίζηλό του, που αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιδράσει!
Το θύμα δέχθηκε τόσο άγρια χτυπήματα, που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Κορίνθου για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματά του. Για τον ξυλοδαρμό του ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Ξυλοκάστρου, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...