Κοινωνία

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Ολοκληρώθηκε η τρίωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Μετά από τρεις ώρες, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να προβεί σε καμία δήλωση.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασε στο κτίριο της Ευελπίδων περίπου στις 12 το μεσημέρι, φορώντας τα ίδια μαύρα ρούχα που φορούσε και χθες, όντας ανέκφραστος όπως και στη χθεσινή παρουσία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega o Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «άψογη μάνα, δεν τον είχε βάλει σε υποψίες», ενώ οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για την κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Για το τάμπλετ επιβεβαίωσε ότι αυτό μπήκε στο φέρετρο της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν το κρίνουν απαραίτητο οι Αρχές τότε το φέρετρο θα ανοιχθεί για να εξεταστεί η συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή.

Από πού και από ποιον πήρε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι τα βασικά ερωτήματα που παραμένουν.

Η Άννα Κανδύλη υπογράμμισε στο Live News ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε ως μάρτυρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ή να κατηγορηθεί για άλλη υπόθεση, υπογράμμισε και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ωστόσο, «δεν υπάρχει στη δικογραφία για την Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε η δημοσιογράφος του MEGA.

Τέλος, η Άννα Κανδύλη ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ορισμένες βρισιές όταν έμπαινε για να δώσει την κατάθεσή του.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και περίπου στις 15:20 το μεσημέρι της Πέμπτης αποχώρησε από τα δικαστήρια. Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ανοίγει σήμερα ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων από τη 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που ερευνά το θάνατο της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, ο οποίος αποδίδεται -με την άσκηση ποινικής δίωξης- στην μητέρα του παιδιού, την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...
Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...