Κοινωνία

Στυλίδα: Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας – Έπεσε από το μπαλκόνι σπιτιού φίλων του

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 55χρονος είχε πάει για φαγητό σε σπίτι φίλων του. Ξαφνικά βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Στις αρχές Ιανουαρίου, είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές για τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί για περίπου δύο ημέρες. Τελικά τον είχαν εντοπίσει οι άνδρες τις 7ης ΕΜΑΚ στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Στυλίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είχε συμβεί

Η μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής προστασίας του Δήμου Στυλίδας, έφερε αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 55χρονου που ήταν αγνοούμενος από το μεσημέρι

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (12/1) ο 55χρονος εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή όπου γινόντουσαν εκτεταμένες έρευνες, καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε στους δικούς του ανθρώπους κι από κει προληπτικά στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στις αναζητήσεις συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστών και εθελοντών, μαζί με τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας, που για δύο σχεδόν 24ωρα έκαναν «φύλλο και φτερό» την περιοχή αναζητώντας έναν δικό τους άνθρωπο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ