Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κυψέλη-Δολοφονία 7χρονου: Όσα βρέθηκαν στο κελί του δράστη μετά την αυτοκτονία του

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, και όπως έχει γίνει γνωστό, αυτοκτόνησε ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη. Ο 33χρονος Πολωνός έκρυβε για 5 χρόνια τη σορό του 7χρονου Ανδρέα, την οποία μετέφερε ακόμη και στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του. Ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας. Κρεμάστηκε με σεντόνι και τον εντόπισαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που άνοιξαν για τον προαυλισμό των κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση με τον νεκρό Ανδρέα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Ανδρέας είχε δολοφονηθεί από την ίδια του τη μητέρα και τον Πολωνό σύντροφό της το 2017. Οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού τους σε αυτοσχέδιο τάφο και στη συνέχεια σε εργαλειοθήκη. Ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...