Κοινωνία

Πάτρα: Στην τελική ευθεία το θρίλερ - Η ασφυξία και το μόνιτορ των παλμών

Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του ενός παιδιού της οικογένειας, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Παράλληλα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Στην εκπομπή του Mega "Χαμογέλα και πάλι" μίλησε και ο κ. Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό.

Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δεν γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι πού οφείλονταν αυτά τα επεισόδια", τόνισε ο κ. Λέων.

Η ανάρτηση για την ασφυξία και το μόνιτορ

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Λέων προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση, όπου περιγράφει τα επακόλουθα της ασφυξίας και τι προκαλεί στον οργανισμό.

Μάλιστα, συνδέει αυτές τις επιπτώσεις και με τις ενδείξεις του μόνιτορ που κατέγραφε τους παλμούς της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών επιφέρει τα ακόλουθα:

-Βραδυκαρδία

-Μείωση της αναπνοής σε αγωνιώδη αναπνοή και σε ενδεχόμενη παύση της

-Επιβράδυνση και τελικά επιπέδωση του εγκεφαλογραφήματος (EEG)

Όποια ομοιότητα με σχετική φωτογραφία monitor είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί από όσους συναδέλφους χειρίζονται την υπόθεση.

Η βιβλιογραφία είναι από το βιβλίο ιατροδικαστικής του DiMaio, ιατροδικαστή στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...