Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τρεις 20χρονοι διέπραξαν εννέα ληστείες σε δέκα μέρες

Για εννέα ένοπλες ληστείες κατηγορούνται τις τελευταίες δέκα μέρες τρεις 20χρονοι (ημεδαποί), οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, όταν αποπειράθηκαν να ληστέψουν, με την απειλή πιστολιού, κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τις 26 Φεβρουαρίου, ενεργώντας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, έκαναν τη μία ληστεία μετά την άλλη, φτάνοντας τις εννέα, με συνολική λεία 3800 ευρώ. Μεταξύ άλλων «χτύπησαν» καταστήματα ψιλικών - καφέ, μίνι μάρκετ, βενζινάδικο και κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Όλες οι παραπάνω ληστείες έγιναν, σύμφωνα με την αστυνομία, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (Πυλαία, Θέρμη, Χαριλάου, Περαία κ.ά.) υπό την απειλή πιστολιού, ενώ, εκτός από χρήματα, αφαίρεσαν και διάφορα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

taurus
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σεισμό» έφερε η εκλογή Μερτς! Ο Χριστιανοδημοκράτης θέλει να στείλει υπερ-πυραύλους Taurus εμβέλειας 500χλμ στην Ουκρανία - Το τελεσίγραφο που έστειλε στον Πούτιν

Ο πύραυλος Taurus θα μπορούσε να κλιμακώσει την σύρραξη εάν κατέληγε στα χέρια της Ουκρανίας
Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Γάλλοι “καρφώνουν” τους Γερμανούς σχετικά με την προμήθεια των τουρκικών υποβρυχίων Type-214 και τι είδους πυραύλους METEOR θα πάρει η Άγκυρα

Απόφαση σταθμός της γαλλικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών αλλάζει τα δεδομένα για την Άγκυρα και τα σχέδια της