Κοινωνία

Λαμία: Φυλακή για τον 45χρονο που “έπαιζε” με πιστόλι σε καφενείο

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, παρουσιάστηκε ο 45χρονος Αλβανός που τον Ιούλιο του 2015 είχε αναστατώσει καφενείο στην Ηράκλεια Λαμίας, παίζοντας μπροστά στους θαμώνες με το 9αρι πιστόλι του που έφερε παράνομα μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν στο καφενείο μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του και σε κατάσταση μέθης ξεκίνησε να παίζει με το όπλο του.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα Ομάδα της Α’ ΟΠΚΕ της ΔΑ Φθιώτιδας που χρειάστηκε να παλέψει με τον Αλβανό που αντιστάθηκε, ενώ εξαπέλυσε ύβρεις και απειλές εναντίον τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά συνελήφθη και μαζί με το φίλο του, που στερούταν οποιοδήποτε νομιμοποιητικού εγγράφου μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και συνελήφθησαν.

Το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022 ο δράστης του επεισοδίου δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, που τον έκρινε ένοχο για τη βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων και για την παράνομη οπλοφορία. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 2 χρόνια φυλακή, για την πρώτη κατηγορία και χρηματική ποινή 180 ημερών προς 5 ευρώ την ημέρα για την παράνομη οπλοφορία.

Ο κατηγορούμενος σημειώνεται ότι είναι ήδη έγκλειστος στις Φυλακές Γρεβενών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ