Κοινωνία

Ανασύρεται η μηνυτήρια αναφορά Βγενόπουλου για απόπειρα εκβιασμού

Το ενδεχόμενο ανάσυρσης από το αρχείο της μηνυτήριας αναφοράς του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος είχε καταγγείλει απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του έναντι οικονομικού ανταλλάγματος μελετούν οι εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής δικονομίας εξετάζονται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οι ενδεδειγμένες δικονομικές ενέργειες για την αντιμετώπιση του ζητήματος που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου του εκλιπόντος επιχειρηματία Α.Βγενόπουλου από την ιστοσελίδα iefimerida σχετικά με τις σχηματισθείσες κατά το παρελθόν ποινικές δικογραφίες .

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, εφόσον πληρούνται οι δικονομικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις του νόμου, να ανασυρθούν οι δικογραφίες από το αρχείο, γεγονός που θα σηματοδοτήσει νέο γύρο ερευνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...