Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Χειροπέδες σε 3 διακινητές-Προωθούσαν παράνομους μετανάστες σε Καβάλα και Έβρο

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί διακινητές χθες και σήμερα (27-28/02) σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλλήψεις έγιναν από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες Κυριακή (27/02) το βράδυ, στην Εγνατία οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην δεύτερη περίπτωση, σήμερα Δευτέρα (28/02) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακήοδό Αρδανίου– Φερών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους άλλους δύο ημεδαπούς, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση , σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακήοδό Αρδανίου– Φερών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλαςκαι το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...