Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αποπειράθηκε να μπουκάρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Σύμφωνα με το gr.times, ένας άνδρας επιχείρησε το απόγευμα της Τετάρτης να μπουκάρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη, κινητοποιώντας την αστυνομία, η οποία τον αναζητά.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κιλκισίου, περίπου στις 19:00, σύμφωνα με το GRTimes.gr. Όπως περιέγραψε στην τοπική σελίδα, ο αδελφός της νεαρής γυναίκας Ρομά, ο πρώην σύντροφός της προσπάθησε να μπει με το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού που μένει η κοπέλα μαζί με την οικογένειά της, ενώ φερόταν να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Ο ίδιος ανέφερε ότι από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο άνδρας, επίσης Ρομά, φέρεται να έβρισε και να απείλησε τα μέλη της οικογένειας και την νεαρή γυναίκα, ενώ κατά πληροφορίες, ήθελε να δει το παιδί του που μένει μαζί της.

Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τον αδερφό της κοπέλας, από το αυτοκίνητο έχει σπάσει ο προφυλακτήρας. Σημείωσε ακόμα ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει μεταξύ των δύο οικογενειών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...