Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στην Καβάλα: Στα δικαστήρια ο δράστης – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Καβάλα από τη δολοφονία ενός 45χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο χωριό Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου. Δράστης είναι ο φίλος του.

Πριν από λίγο, ο καθ’ ομολογίαν δράστης έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου ο εντολέας του να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση εξιχνιάστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και δράστης είναι ο 46χρονος φίλος του που αρχικά δήλωσε ότι τον βρήκε νεκρό εντός της οικίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τις αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος ομολόγησε το έγκλημα ενώ βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε. Ο λόγος φαίνεται να είναι ασήμαντος ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο από το centertv

Ο 46χρονος προσήχθη, σήμερα το πρωί, ενώπιον του ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο στην Καβάλα, προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια να τού απαγγελθούν οι κατηγορίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 46χρονος «για ασήμαντη αφορμή πυροβόλησε τον 44χρονο με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα».

Ο 46χρονος αγρότης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το θύμα, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, τού προκαλούσε συστηματικά καταστροφές τα χωράφια του, γεγονός που δημιούργησε ένταση ανάμεσα στους δύο. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο δράστης μετέβη στην οικία του θύματος για να τού ζητήσει εξηγήσεις κι επικράτησε ένταση ανάμεσά τους. Ο δράστης, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα, που νόμιμα κατείχε, πυροβόλησε το θύμα, προκαλώντας του τραύματα που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 46χρονου, λίγα λεπτά μετά το συμβάν και τον πυροβολισμό που δέχθηκε το θύμα, ο ίδιος ο δράστης κάλεσε την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...