Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η παραπομπή του στο κακουργιοδικείο - "Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες, γνώριζαν"

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα Τετάρτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στη δίκη για την υπόθεση με την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στο έδρανο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αναμένεται να κάτσει ο πρώην παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα", ωστόσο επειδή έχει αλλάξει η κατηγορία, θα οριστεί νέα δικάσιμος ώστε η υπόθεσή του να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο και να δικαστεί ως κακούργημα.

Στο μεταξύ, η 30χρονη καταγγέλλουσα, πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου, που κατήγγειλε πρώτη την σκοτεινή του δράση, πρόκειται να τον αντικρίσει ξανά. "Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά", αναφέρει.

Όπως λέει, αναγκάζεται ακόμα και τώρα να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίμαχο βίντεο: "Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν τρεις αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα, πριν από τρεις μέρες. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά, γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 30χρονη έχει αλλάξει την εμφάνισή της για να μη θυμίζει τη γυναίκα του βίντεο: "Δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να αλλάξουν όλα αυτά, είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου και προφανώς θα επηρεάσει το μέλλον μου τις σχέσεις μου, τη ζωή μου αν κάνω οικογένεια. Όλο αυτό είναι κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν η δικαίωση θα έρθει ολοκληρωτικά. Είναι ένας Γολγοθάς, φαίνεται ατέλειωτο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, είναι ντροπιαστικό, αλλά είναι μονόδρομος… δεν γίνεται να μην το κυνηγήσεις".

"Βόμβες" από ξάδερφο του Παναγιωτόπουλου: "Οι Σταρόβες και Αρβύλες γνώριζαν"

Την ίδια ώρα, ξάδερφος και στενός συνεργάτης του αδερφού του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξέσπασε στην εκπομπή "Super Κατερίνα", σημειώνοντας πως η οικογένειά του ζει τη δική της προσωπική τραγωδία.

"Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη δεκαετία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού είπε πως ο αδερφός του Στάθη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης του, ξεκαθάρισε: "Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον τον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου".

"Γνώριζαν οι συνεργάτες του"

Συνεχίζοντας, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για υποκριτές στο επαγγελματικό περιβάλλον του παρουσιαστή που κάνουν ό,τι δεν γνωρίζουν τίποτα.

"Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη, και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον, και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά.

Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μην μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα", κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...