Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τρόμος σε Νέα Αρτάκη και Ερέτρια - Άγνωστος κουκουλοφόρος με τσεκούρι σπέρνει τον πανικό - Βίντεο τον δείχνει να εξασκείται σε πολεμικές τέχνες (upd)

Κλίμα τρόμου και αγωνίας έχει δημιουργήσει η παρουσία μαυροντυμένου στην Εύβοια που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες με το... στειλιάρι. Το συμβάν σημειώνεται στην περιοχή της Ερέτριας, με τους κατοίκους να ανησυχούν για το ενδεχόμενο επίθεσης. 

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία διότι φοβούνται πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που εντοπίστηκε στην Αρτάκη να κρατάει τσεκούρι και να περιφέρεται στους δρόμους.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ένας άντρας με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά κυκλοφορεί κρατώντας τσεκούρι.

Ο άγνωστος άντρας αναζητείται από τις Αρχές, ενώ εντύπωση προκαλεί, αν μη τι άλλο, η εμφάνισή του.

«Μπορεί να είναι άστεγος, μπορεί να μην έχει χαρτιά, μπορεί όμως και να είναι παράλληλα επικίνδυνος» λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος Ερέτριας.

«Αναγκαστήκαμε να ειδοποιήσουμε την αστυνομία για παν ενδεχόμενο» προσθέτει.

Είναι ενδεικτικό ότι οι κάτοικοι της Ερέτριας βλέποντάς τον άνδρα να κυκλοφορεί στο δρόμο κρατώντας στα χέρια το αιχμηρό αντικείμενο τρόμαξαν καθώς φοβήθηκαν το ενδεχόμενο κάποιας επίθεσης.

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής, δείχνει το άνδρα το μεσημέρι της Κυριακής να κάνει ασκήσεις πολεμικών τεχνών στην παραλία. Σύμφωνα με το eviathema.gr, αργότερα το απόγευμα ο άνδρας αφού πέταξε το αντικείμενο που κρατούσε, συνέχισε την περιφορά του στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όταν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μπει μέσα στο περιπολικό εκείνος αρνήθηκε λέγοντας τους «φοβάμαι». Αμέσως μετά οι αστυνομικοί αποχώρησαν  από το σημείο.

«Μπορεί να είναι άστεγος, μπορεί να μην έχει χαρτιά, μπορεί όμως και να είναι παράλληλα επικίνδυνος» λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος Ερέτριας. «Αναγκαστήκαμε να ειδοποιήσουμε την αστυνομία για παν ενδεχόμενο» προσθέτει.

Δείτε φωτογραφίες

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...