Κοινωνία

Ξεσπά ο εφοριακός που ξυλοκοπήθηκε από πολίτη: Λειτουργώ με τρόπο που ηρεμεί τον αγανακτισμένο

Απογοητευμένος και ξαφνιασμένος από την επίθεση που δέχτηκε από εξαγριωμένο πολίτη, δηλώνει ο εφοριακός από την ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών.

«Πάντα προσπαθούσα να λειτουργώ με τρόπο που ηρεμεί τον αγανακτισμένο πολίτη. Δεν περίμενα ποτέ πως κάποιος θα χειροδικούσε εις βάρος μου» δήλωσε το θύμα της επίθεσης στον ALPHA.

«Ο υπάλληλος όταν είδε πως τα πράγματα πάνε να πάρουν άλλη τροπή, επενέβη και ο δράστης τον χτύπησε αρκετά στο πόδι με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο» υπογράμμισε ο Δ. Γεωργιόπουλος, πρόεδρος εφοριακών Ν. Αττικής και Κυκλάδων.

Η σοκαριστική επίθεση έλαβε χώρα στον δεύτερο όροφο, στο τμήμα εσόδων όταν το θύμα πήγε στον φορολογούμενο που ήταν σε έξαλλη κατάσταση για να τον ηρεμήσει, όμως μάταια, καθώς δέχτηκε δύο γροθιές και δύο κλωτσιές στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα και να μπει στο χειρουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δράστης της επίθεσης, ζητούσε έντονα να λάβει φορολογική ενημερότητα, την οποία δεν δικαιούται καθώς έχει χρέη προς το Δημόσιο.

«Είναι εξαίρετος συνάδελφος, διδάσκει ήθος στην υπηρεσία μας. Αρκετές φορές έμπαινε μπροστά και είχε τον τρόπο να τους επαναφέρει στην τάξη. Οι πολίτες να καταλάβουν πως δεν επιβάλλουμε εμείς τους φόρους, δεν νομοθετούμε, έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια προβλήματα» κατέληξε ο κ. Γεωργιόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ