Κοινωνία

Σέρρες: Λύνει τη σιωπή της για την παγίδα των 35.000 ευρώ - "Έτσι τους κατάλαβα"

Η τηλεφωνική απάτη στις Σέρρες ήταν μελετημένη αλλά η γυναίκα που διάλεξαν αποδείχθηκε «γάτα». Κατάλαβε ότι είχε να κάνει με απατεώνες και δεν ακολούθησε τις εντολές τους. Λίγες ώρες μετά ήρθε ακόμα μία καταγγελία από γυναίκα που επιχείρησαν να εξαπατήσουν με πανομοιότυπο τρόπο.

Νέος γύρος με τηλεφωνικές απάτες ξεκίνησε τα τελευταία 24ωρα καθώς ηλικιωμένες γυναίκες δέχτηκαν τηλεφώνημα από κάποιον που προσποιήθηκε τον Κύπριο γιατρό και τους είπε πως συγγενικά τους πρόσωπα έπεσαν θύματα ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν η κ. Νούλα Παπαδοπούλου, αλλά και ακόμη μια συμπολίτισσα, δεν παγιδεύτηκαν  και κατόρθωσαν να ξεγλιστρήσουν από τα δίχτυα επιτήδειων που επιχείρησαν να τις ξεγελάσουν. Η κυρία Παπαδοπούλου περιγράφει την περιπέτεια της στο epiloges.tv και τον τρόπο που κατάλαβε την παγίδα.

Στη συνέχεια ακόμη μια κυρία, ανέφερε και την δική της περίπτωση, από την οποία μάλιστα, ζήτησαν 35.000 ευρώ για να μην χρειαστεί να κόψουν το πόδι της  αδελφής της. Τα συμβάντα αυτά  επιβεβαίωσε και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γιάννης Κούνιος ο οποίος μιλώντας στην ίδια πάντα εκπομπή, είπε πως σύμφωνα με τις έρευνες που ξεκίνησαν ήδη η σπείρα τηλεφωνεί από το εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...