Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η εικόνα της ημέρας: Παιδάκι φιλάει την τηλεόραση που δείχνει την τραυματισμένη φάλαινα στον Άλιμο

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για τη διάσωση της φάλαινας φυσητήρα που βρίσκεται τραυματισμένη μόλις λίγα μέτρα από την παραλία του Αλίμου. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» λέει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο αυτή του μικρού Αλέξη ωχριά να περιγράψει ακόμα και την τόσο πλούσια ελληνική γλώσσα, προκαλώντας συνονθύλευμα συναισθημάτων ικανών να πλημμυρίσουν και την πιο «αδιάβροχη» καρδιά.

Την ώρα που η μικρή φάλαινα, η οποία βρέθηκε τραυματισμένη στα ρηχά του Αλίμου, δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, ο Αλέξης ένιωσε την ανάγκη να της δώσει δύναμη. Πώς θα το έκανε αυτό; Σύμφωνα με το αγνό και αμόλυντο μυαλό του, δίνοντάς της ένα φιλί από την τηλεόραση…

Σηκωμένος λοιπόν στις μύτες των ποδιών του και με τα χεράκια του να στηρίζονται στο τραπέζι, καθώς καλά - καλά δεν έφτανε την τηλεόραση, απέδειξε πως όσο μπόι του λείπει, το έχει σε καρδιά. Μια αμάλαγη καρδιά που μέσα της χωρούν όλα τα πλάσματα του μάταιου τούτου κόσμου.

Με ένα φιλί λοιπόν βγαλμένο από αυτήν, θαρρείς και παρακαλά τη φάλαινα να ζήσει, αδυνατώντας να συμβιβαστεί με το πόσο υποφέρει.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...