Κοινωνία

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο Ρίου: «Είναι γεμάτο ράντζα»

Η ΠΟΕΔΗΝ, μέσω του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου, κατήγγειλε την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

  Δραματική είναι η κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος καθώς οι διάδρομοι γέμισαν με ράντζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη χθεσινή εφημερία στις 4:30 τα ξημερώματα υπήρχαν ράντζα στα ΤΕΠ μαζί με γενικά περιστατικά. «Και μη χειρότερα», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Η εικόνα στο νοσοκομείο του Ρίου 

Διπλή μάσκα παντού

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ απηύθυνε έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, αλλά και να να χρησιμοποιούν διπλή μάσκα, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

«Προσοχή! Εμβόλιο. Διπλή μάσκα παντού και αποφυγή συνωστισμού. Προστατευτείτε. Μην τους ακολουθήσουμε στα λάθη τους όπως το καλοκαίρι με τη ΔΕΛΤΑ. Που μας είπαν ότι ξεμπερδέψαμε, ότι ελευθερωθήκαμε και το πληρώνουμε με 100 νεκρούς την ημέρα και δεκάδες διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...