Κοινωνία

''Βούλιαξε'' η Ερμού - Ουρές έξω από τα εμπορικά για χριστουγεννιάτικα δώρα

Η αγορά κινείται σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τους επιχειρηματίες να αισιοδοξούν για αυξημένους τζίρους - Ανοικτά μέχρι τις 8 το βράδυ τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, (σ.σ. την τελευταία Κυριακή του χρόνου με ανοιχτά καταστήματα) τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ),  είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr

https://youtu.be/-rX-db9b9-Mhttps://youtu.be/ZPdPF40hjgkhttps://youtu.be/7YtYXy1F5V4

Η αγορά κινείται σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τους επιχειρηματίες της πόλης να αισθάνονται θετικοί και αισιόδοξοι, σχετικά με την κίνηση και τις αγορές του κόσμου, που κατά κύριο λόγο προσθέτουν στο καλάθι τους ρούχα και παπούτσια. 

Οι καταναλωτές  ερευνούν τις τιμές πριν αγοράσουν ένα είδος, ενώ αυτή την ώρα στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα επικρατεί συνωστισμός, με σημαντική αναμονή στις εισόδους, λόγω της αναγκαιότητας επίδειξης των πιστοποιητικών της covid. 

Όπως αναφέρουν, ορισμένοι καταναλωτές δεν θα ξοδέψουν για Δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα πάνω από 50 ευρώ. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...