Κοινωνία

Καβάλα: Νεκρός αλλοδαπός - Το αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι

Συνελήφθη χθες σε περιοχή της Καβάλας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, στην Επαρχιακή οδό Ελαιοχωρίου – Μυρτόφυτου,  αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, ο οποίος προωθούσε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας το παραπάνω όχημα, δεν σταμάτησε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, στην Εγνατία Οδό, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Ακολούθως, στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στην ανωτέρω επαρχιακή οδό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός λάκκου συσσώρευσης όμβριων υδάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...