Κοινωνία

Κορονοϊός: Διπλή τραγωδία σε Πάτρα και Σέρρες-Νεκροί δυο εμβολιασμένοι 53 και 35 ετών

Διπλή τραγωδία σε Πάτρα και Σέρρες καθώς άνθρωποι που εμβολιάστηκαν μερικώς ή πλήρως έχασαν τις ζωές τους από τον κορονοϊό.

Στην Πάτρα, ένας 53χρονος καθηγητής φυσικής που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου «έχασε» τη μάχη με τον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας είχε χρόνιο άσθμα και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μόλις ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα της νόσου αν και πλήρως εμβολιασμένος.

Ο 53χρονος νοσηλευόταν έναν μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όμως άφησε την τελευταία του πνοή, ηττημένος από τη φονική νόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταυτόχρονα, ένας 35χρονος και πατέρας ενός παιδιού στις Σέρρες πέθανε από κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση.

Το Σάββατο έκανε την πρώτη δόση, την Τετάρτη ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.

Μετά μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και διασωληνώθηκε και «έσβησε» μετά από τέσσερις ημέρες, ενώ τραγικό είναι το γεγονός πως ο πατέρας του 35χρονου νοσηλεύεται και εκείνος με κορονοϊό και δεν ξέρει για την απώλεια του γιου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...