Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για τον εξαφανισμένο 69χρονο

Νεκρός βρέθηκε 69χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από δύο μέρες από το σπίτι του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η σορός του εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Βόλβη μέσα στις καλαμιές, ενώ το όχημά του βρισκόταν εκεί κοντά με τα κλειδιά στη μηχανή.

Νεκρός βρέθηκε ο 69χρονος για την εξαφάνιση του οποίου στη Θεσσαλονίκη είχε εκδοθεί Silver Alert, σύμφωνα με το GrTimes.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το GrTimes, το όχημα του 69χρονου εντοπίστηκε σήμερα Τετάρτη στο πάρκινγκ της λίμνης Βόλβης.

Το όχημα δεν έφερε ενδείξεις παραβίασης, ενώ τα κλειδιά ήταν στη μηχανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή και εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα να κείτεται μέσα στις καλαμιές, περίπου 300 μέτρα από το όχημα.

O 69χρονος, ο οποίος διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχε εξαφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου από το σπίτι του.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert, με την επισήμανση πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...