Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: ''Βρέθηκα μπροστά σε βιασμό και έφυγα''

Ο Γιάννης Βασιλείου βρέθηκε μπροστά σε βιασμό και έφυγε. Δεν μετανιώνει, λέει, γιατί «δεν ήταν δικό μου θέμα», «θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο».

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλείου ότι πριν χρόνια είχε βρεθεί μπροστά σε περιστατικό βιασμού και δεν αντέδρασε.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, είχε βρεθεί τυχαία μπροστά σε έναν βιασμό στα καμαρίνια νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν αντέδρασε «γιατί δεν ήταν δικό του θέμα».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος είπε στον ΑΝΤ1, είναι κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπουτσάκια μου, το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μία κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: "Τι θες εδώ πέρα; Φύγε, άφησέ μας"» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, όπως είπε, «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν».

Σε αυτό το σημείο τόνισε πως «Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα, αλλά θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής προκάλεσαν αντιδράσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά να λέει σε έντονο ύφος «Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ σαν εικόνα. Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Τι είναι αυτό; Και να φεύγεις; Και να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα;».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...