Κοινωνία

Ζαχάρω: Βρέθηκε νεκρός στα ψυγεία του «Ελπίς» ο 41χρονος που αγνοείτο

Βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει νεκροτομή.

Άσχημη κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 41χρονου Διονύση Καλογερόπουλου από τη Ζαχάρω, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς», όπου βρισκόταν ξεχασμένος για εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο κιόλας 24ωρο της εξαφάνισής του. Παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 41χρονος εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Από τη στιγμή που δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, μπήκε στα αζήτητα, μετά τον δακτυλοσκοπικό έλεγχο από το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Σημειώνεται ότι ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα δύο ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να επισκεφτεί έναν γιατρό. Είχε σκοπό να επιστρέψει αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου διέμενε. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο παρέμεινε στην πρωτεύουσα, βρίσκοντας τελικά τραγικό θάνατο.

Η αδελφή του που τον αναζητούσε, απευθυνόμενη και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγνώρισής του.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται πλέον να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...