Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κούγιας: Νέο τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο - Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα είχε ο Αλέξης Κούγιας, γλιτώνοντας ευτυχώς, παρά την σφοδρότητα των συγκρούσεων, οι εικόνες από τις οποίες προκαλούν σοκ.

Στο 308 χλμ., στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά με αποτέλεσμα το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας, οποίος ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά «καβάλησε» το διάζωμα, καταλήγοντας στο πλάι του φορτηγού.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος του ποινικολόγου καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...