Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φυλακές Αλικαρνασσού: Kρατούμενοι έκαναν βιντεοκλήσεις και έφτιαχναν αλκοόλ

Με την άνεσή τους επικοινωνούσαν με τον έξω κόσμο μέσα από το κελί τους δυο Έλληνες κρατούμενοι στην κλειστή φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο που είχαν εφοδιαστεί με κινητό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά δεν τους έφταναν οι συνομιλίες παρά έκαναν ακόμη και... βιντεοκλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις παράνομες συνδιαλέξεις στο κελί αντιλήφθηκε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και κατά την έρευνα που έκανε βρήκε το επίμαχο κινητό, το οποίο κατασχέθηκε. Το είχαν στην κατοχή τους δυο αδέλφια που κρατούνται για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά δεν αποκάλυψαν πώς το προμηθεύτηκαν. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος ηλικίας 29 χρόνων ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Παρ' όλα αυτά, σχηματίστηκε σε βάρος και των δυο δικογραφία για εισαγωγή μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, που επεκτάθηκε σε όλα τα κελιά και σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, βρέθηκαν και 60 λίτρα... μούστου που είχαν παρασκευάσει από φρούτα οι κρατούμενοι και τα είχαν κρύψει σε ένα μη λειτουργικό ψυγείο σε έναν διάδρομο των φυλακών! Και γι' αυτήν την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και διενεργείται πειθαρχική έρευνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...