Κοινωνία

Πήλιο: Πίσω από τα "σίδερα" της φυλακής ο 53χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινή φυλάκισης συνολικά τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή εφέσιμη επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 53χρονο Βολιώτη για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 σε περιοχή του Πηλίου.

Ο κατηγορούμενος χτύπησε τη μητέρα και την κόρη του, ενώ απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου στο σπίτι.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε στο δικαστήριο μόνο ότι χτύπησε τη μητέρα του από λάθος και την έσπρωξε. Το ίδιο κατέθεσε εξεταζόμενη νωρίτερα η μητέρα του.

Αντίθετα, η κόρη του και η πρώην σύζυγός του είχαν διαφορετική άποψη και κατέθεσαν πώς έγιναν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 53χρονος διαπληκτίστηκε με την οικογένειά του και πάνω στα νεύρα του φέρεται να χτύπησε με γροθιές τη μητέρα του, να προκάλεσε κακώσεις στην κόρη του και να απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό στη γειτονιά του κατηγορούμενου, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και ο 53χρονος συνελήφθη και παρέδωσε αυτοβούλως τρία κυνηγετικά όπλα που είχε στην κατοχή του χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...