Κοινωνία

Αλιβέρι: Ρομά τραυμάτισαν αστυνομικούς γιατί τους "έκοψαν" το γλέντι

Με «τέρμα» την μουσική γλεντούσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής περισσότεροι από 15 Ρομά σε ένα σπίτι στον οικισμό Αλιβερίου, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. 

Οι δύο άνδρες της ΕΛΑΣ, ηλικίας 44 και 41 ετών αντίστοιχα, μετά από την σχετική καταγγελία πήγαν στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι, με σκοπό να επιπλήξουν τους Ρομά για την φασαρία. Ωστόσο, εκείνοι βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς χτυπώντας τους με χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Εκεί, έδωσαν κατάθεση στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι αργότερα το πρωί και πέρασαν χειροπέδες σε δυο από τους διοργανωτές ηλικίας 34 και 46 χρόνων, ενώ αναζητούν και έναν 46χρονο που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση. Όλοι κατηγορούνται για απείθεια, βία κατά αστυνομικών, εξύβριση, απειλή και μη λήψη μέτρων προστασίας κατά της διασποράς της Covid-19 και τους έχουν επιβληθεί διοικητικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...