Κοινωνία

Μια αποτυχημένη προσπέραση η αιτία του τροχάιου με τους 5 νεαρούς στην Καβάλα – Ο ένας ξεψύχησε

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά ενώ τα υπόλοιπα τρία άτομα φέρουν ελαφρά τραύματα. Σύμφωνα με την proininews.gr όλοι είναι από 18 έως 25 ετών και πρόκειται για τρεις άνδρες και δύο γυναίκες. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυο πυροσβεστικά οχήματα (το ένα γερανοφόρο), για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο οδηγός προσπάθησε να κάνει προσπέραση και για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε πάνω στα μεταλλικά κάγκελα της γέφυρας και στη συνέχεια κατέληξε μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...