Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Δίωξη σε 27χρονο για ενδοοικογενειακή βία στην 27χρονη σύζυγό του

Σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία κατά της 23χρονης συζύγου του

Μετά από μια νύχτα στα κρατητήρια του τοπικού αστυνομικού τμήματος και την άσκηση δίωξης σε βάρος του, σίγουρα θα μετάνιωσε ο νεαρός «νταής» που φέρεται να χτύπησε την ακόμη νεότερη σύζυγό του και μάλιστα πολλές φορές, μέσα στο σπίτι τους σε περιοχή του Βόλου.

Η 23χρονη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 27χρονου, τον οποίο κατηγόρησε ότι την χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με τα χέρια του, την περασμένη τρίτη. Την επόμενη ημέρα, ο «θερμόαιμος» νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κρατήθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 27χρονος προθυμοποιήθηκε να ακολουθήσει την διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης με την σύζυγό του κι έτσι, αφού παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο, αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, το επεισόδιο που έγινε μεταξύ τους «έσπασε» το γυαλί και κινήθηκε και η διαδικασία διαζυγίου από την πλευρά της κοπέλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...