Κοινωνία

Ενώ η Ελλάδα καιγόταν, Ρομά έκοβαν τα καλώδια από τις γεννήτριες των ψυγείων του «Προμηθέα»

Συναγερμός σήμανε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι , καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των ψυγείων με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν 6.5000 εμβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η δυσλειτουργία που δημιουργήθηκε στα ψυγεία, στα οποία φυλάσσονται τα εμβόλια έγινε αμέσως αντιληπτό στο εμβολιαστικό κέντρο και ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για να μεταφερθούν τα εμβόλια σε ασφαλές περιβάλλον και να μην καταστραφούν.

Αμεσα ξεκίνησε έλεγχος για να εντοπιστεί το πρόβλημα και τελικά προς έκπληξη όλων διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν κόψει τα καλώδια από τις γεννήτριες. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως από τα καλώδια που είχαν κοπεί είχε αφαιρεθεί χαλκός, γεγονός που κινεί υποψίες ότι μπορεί οι δράστες να είναι Ρομά, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες συμμορίες που αφαιρούν το χαλκό από καλώδια.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...