Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΡΤ: Τέλος ο Καρμοίρης μετά το σχόλιο για τους Κορεάτες

Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος υπέπεσε σε ακόμη ένα λεκτικό «φάουλ», κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ.

Αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στο πινγκ πονγκ λέγοντας ότι «δεν παίζονται» στο εν λόγω άθλημα, στη συνέχεια ο Δημοσθένης Καρμοίρης αναρωτήθηκε: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχόλιό του προκάλεσε αντιδράσεις στα social media:

Εκτός ΕΡΤ τέθηκε ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης, έπειτα από σχόλιο για αθλητή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του πινγκ πονγκ, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;», είχε πει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αναφέρει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της: 

Με μια λιτή ανακοίνωση, η δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας της με τον Δημοσθένη Καρμοίρη. «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

Το σχόλιο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις:

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, ο εκ των παρουσιαστών, αθλητικογράφος, Δημοσθένης Καρμοίρης, αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στο πινγκ πονγκ λέγοντας ότι «δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», στη συνέχεια θέλησε (αποτυχημένα) να αστειευτεί. «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;» είπε χαμογελώντας, θεωρώντας προφανώς ότι είπε κάτι αστείο. Τελικά αυτό το αστείο, όπως αποδείχθηκε του στοίχησε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...